sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ennustamista vai kanavointia?

Vanhan energian ajassa (ennen 2000-luvun alkua) uskottiin selvänäkemisen kyvyn olevan vain tietyillä "valituilla". Uudessa energian ajassa tiedämme, että jokaisella on mahdollisuus käyttää selvänäköisyyttään jos on valmis tekemään itsensä ja taitonsa hyväksi tarpeellisia muutoksia sekä harjoituttamaan välinettään.

Uuden energian ajan ohjauksessa on kyse viestien ja parantavan energian välittämisestä, jolloin on  luonnollista käyttää itsestään "välittäjä" -termiä. Englanninkielisissä maissa tästä käytetään sanaa "channel" eli kanava. Kanavointi-sana onkin yleistymässä myös meillä kuvaamaan tapahtumaa, jossa näkijä välittää viestiä tai parantavaa energiaa henkimaailman korkeimman valon lähteestä/valon auttajilta. Kanavointi-sanasta tulee  ilmi myös se tärkeä asia, että energia ei ole henkilön omaa energiaa (mikä ei välttämättä ole korkeavärähteistä), vaan se on korkeimmasta välitettyä valon ja rakkauden parantavaa energiaa. Sitähän meistä kukin oikeasti tarvitsee!

Ennustaminen-sanaa käytettiin vanhaan aikaan - kyse oli mystisestä kyvystä, jonka lähdettä asiakas ei välttämättä uskaltanut edes kysyä. Valmiin tulevan ennustaminen ei auta ketään. Siitä tulee voimakas suggestio, joka voi alkaa toteuttaa itseään.
Uuden ajan toimintatapana näkijä välittää apua tarvitsevalle parantavaa ohjausta/viestiä valon auttajilta, jolloin hän saa lisää tietoa/voimia tehdä tarvittavia muutoksia elämässään. Me selvänäkijät olemme eräänlaisia "vahvistimia" hänen omalle korkeimmalle viisaudelleen. Tilanteeseen virtaa myös voimaa, jonka avulla asiakas ymmärtää ja näkee asiansa laaja-alaisemmin sekä oivaltaa mahdollisuutensa muutokseen ja elämänsä parantamiseen.

Jokaisen meidän elämänpolulla on haasteita odottamassa, jotka ovat suuria oppeja ja kasvun mahdollisuuksia. Tarkoitukset niihin selviävät usein vasta jälkikäteen. Etenemme ja kehitymme henkisinä olemuksina askel-askeleelta kuitenkin aina hyvin tarkoituksenmukaisesti.
Hankalassa elämäntilanteessa kulkevalla ei energiat riitä korkeimman mahdollisuutensa näkemiseen, mutta  selvänäkijän luona voidaan sitä hänelle välittää - uskoa, luottamusta ja voimaa oman elämänpolkunsa rakentamiseen ja sitä pitkin kulkemiseen! 
Omaa työtäni kuvaa parhaiten sanapari "selvänäköinen kanavointi", jonka aikana välitän henkilökohtaisia kanavoitua viestejä sekä parantavaa energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti