torstai 7. tammikuuta 2016

Vapaa tahto

Universumissamme on sielujen käytössä henkisiä lakeja, joita noudattamalla pysyy valoisalla pinnalla ja  pärjää elämässään paremmin. Yksi niistä on Vapaan Tahdon -laki. Sen merkitys on korostunut työssäni.
Jokaisella sielulla on hengessään vapaa tahto, joka merkitsee sitä, ettei hänen polkuaan saa kukaan toinen manipuloida tai väkisin ohjata, vaan kaikkien on kunnioitettava hänen yksilöllistä sielunpolkua, joka sisältää tärkeitä opinpaikkoja. Ilman oppimista emme kehity sieluina. Toinen ihminen ei voi täysin tietää kaverinsa sielunpolun suunnitelmaa, koska kullakin on täysin yksilöllinen polku käytävänään.

Tästä johtuen, jollekin voi olla tärkeää saada pudota polvilleen saakka oppiakseen merkityksellisen elämänasian. Jos hänet nostettaisiin pystyyn ennen aikojaan, hän vain jatkaisi entistä, eikä tekisi muutosta.
Enkeleille ja henkioppaille voi kuvitella nousevan hikipisaroita siipien pintaan kun seuraavat kamppailuamme,
eivätkä voi väkisin puuttua, vaan hekin joutuvat kunnioittamaan meidän kunkin vapaata tahtoa.
Ovat onneksi vierellä valmiina kannattelemaan tiukoissa paikoissa :)

Oman ammattikuntanikin kuuluu tätä lakia kunnioittaa. Voimme opastaa välittämällä viestejä, mutta nämä viestit ovat ohjeellisia. Niillä valetaan uskoa parempaan ja autetaan löytämään uusia mahdollisuuksia.
Itselleni on tärkeää olla manipuloimatta ketään, jottei viesteihin tulisi egollisia tarkoituksia. Joillakin kestää pitkään antaa itselleen lupa muuttua ja ottaa vastaan parempaa. Kanavana minun on kunnioitettava kunkin omaa rytmiä, vaikka kuinka näkisin siitä seuraavan pidentynyttä kamppailua.
Koska haluan olla mahdollisimman puhdas valon ja rakkauden kanava ja parantavien viestien välittäjä, on paikkani olla asiakkaan tukijana sekä voimantuojana, välittämässä hänelle henkiviestien kautta laajempaa mahdollisuuksien näkymää.
Onneksi tiedän, että asioilla on aina taipumus järjestyä. Sillä aikaa pyrin tukemaan ja tuomaan voimaa asiakkaalle. Olen tästä työstä hyvin kiitollinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti