sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kuolema on siirtymä

Teen viikottain asiakastyötä auttaen asiakkaita kanavoimalla henkiauttajien viestejä heille. Se on äärettömän palkitsevaa ja mielenkiintoista työtä. Asiakkaiden kanssa joudun tekemisiin heidän elämäntilanteittensa, useimmiten nimenomaan haasteellisempien kanssa.
Omassa elämässäni olen toteuttanut mahdollisimman rauhallista ja luonnonmukaista elämäntapaa yhdessä samanhenkisen kumppanini kanssa. Meillä on hyvä olla ja elää yhdessä. Olemme jakaneet vuosien aikana monenlaista.
Silti emme arvanneet joutuvamme tukemaan toisiamme vuorotellen tilanteissa, jotka vievät paljon sekä ajatus-, toiminta- että tunne-energiaa. Kuolemanpelko on tuntunut kadonneen henkisen kasvun ja kehittymisen myötä. Meediona tiedän yhteyksien olevan olemassa vielä kuoleman jälkeenkin. Tuen ja välitän parantavaa voimaa asiakkailleni. Kuolema on keskusteluissa usein, muodossa tai toisessa. Ymmärrys henkimaailman läsnäolosta on tuonut rauhaa ja kuolema on mielestäni siirtymä toisenlaiseen olomuotoon.

Asia tuli hyvin konkreettiseksi omassa elämässämme, kun isämme päättivät lähteä henkimaailmaan aivan peräkkäin. Ensin hyvästelimme appeni ja hiukan sen jälkeen oli oman isäni saaton vuoro ja kohta koittaa hänenkin hautajaisensa. Tukea olemme saaneet antaa että jakaa toisillemme.

Vuodenvaihtumisella voi olla joku merkitys poislähtijöille. Juuri ennen vuodentaitetta tai heti sen jälkeen tuntuu lähteneen paljon ihmisiä. Uskon, että kysymys on tietyn ajanjakson päättymisestä ja vuodentaite sopii nollauskohdaksi. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja tavoitteet - ja useimmiten suurta puhdistumista, muodossa tai toisessa ja siksi voi olla rankkaa/väsyttävää.

Hyvää matkaa iseillemme - tiedän, että vastaanottajat ovat olleet vastassa ja he ovat päässeet valoon!
Nyt on jäljellä fyysinen suru, joka tulee jokaiselle vanhempansa menettäneelle. Juurista on katkennut osa ja kestää hetken aikaa mieltää asian lopullisuus sekä tasapainottaa itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti